Ово е стандарт! Дубайска шафрантия харчи по $2 млн. на седмица

На 19 години, Линда се премества от Калифорния, за да се омъжи за Рики Андраде – богат дубаец, имащ бизнес с криптовалута

Шоу
14:20 - 12 Октомври 2023
384125
Ово е стандарт! Дубайска шафрантия харчи по $2 млн. на седмица

Линда Андраде е инфлуенсър от Дубай, омъжена за местен милионер. Тя трупа хиляди последователи в социалните мрежи с хвалбите си, че харчи по повече от 2 милиона долара на седмица.

Видеоклипът, в който подробно се описва разточителното харчене на тази дама, събра над 700 хиляди гледания в TikTok. 

"Не се срамувам да се нарека златотърсачка", казва 23-годишната Андраде пред "Ню Йорк Поуст", докато разказва подробно за умението си да харчи  пари. 

На 19 години, Линда се премества от Калифорния, за да се омъжи за Рики Андраде – богат дубаец, имащ бизнес с криптовалута. Оттогава насам Линда често демонстрира завидното си финансово положение в социалните мрежи, които събират милиони гледания. 

Златотърсачката с баровеца Рики

Денят й започва с чаша кафе, но чашата е от 24-каратово злато. А на рождения й ден половинката й осветил небостъргач в Дубай с послание "Честит рожден ден".

Любопитно е и едно от последните ѝ видеа - то показва на последователите как за една седмица могат да се похарчат 2,5 милиона долара. От тях Линда дава 7 210 долара за шоколад, 201 200 долара за златни бижута и т. н.

Линда твърди, че се е омъжила за Рики, защото е видяла сходни черти от характера му с тези на баща ѝ. "Не търсех богат, а амбициозен човек, парите и състоянието му не бяха приоритет, търсех просто добър човек. Защото нека си го кажем - можеш да си с някой богат човек, който се отнася с теб като с парцал“.