ОВО Е СТАНДАРТ! Новата на Красен Кралев харчи като за световно

Манекенката Петя Велкова не влиза в бански под 2 бона

Шоу
12:10 - 15 Август 2024
5015
ОВО Е СТАНДАРТ! Новата на Красен Кралев харчи като за световно

Новата любов на Красен Кралев – манекенката Петя Велкова, хич не е лесна за издръжка. Звездата от „Плейбой“, не влиза в бански, ако не е "Луи Вюитон" за 2 бона и бръмчи рокли на "Зимерман"  за по 2-3 хиляди и чанти на "Шанел", които се търгуват захиляди евро.

Блондинката винаги е имала афинитет към скъпите вещи, но със заплатата си като бранд мениджър на магазин за диаманти и моделските хонорари, които не са никак високи, а понякога и бартерни, със сигурност не е можела да си позволи този лъскав гардероб, с който се фука в момента. А 20 години по-възрастният Красен Кралев явно е готов да угоди на всяка прищявка на любимата си, дори и това да му коства скоро да остане без пукнат лев. Велкова от своя страна помага на Красен в новото му начинание да рисува и продава картини, за да може с чиста съвест да харчи парите му за нови дрешки.



Велкова се фука с бански за 2 бона

Петя и Красен се запознават през 2022 г. чрез техни общи приятели. „Открихме, че имаме много общи теми за разговор, и някак логично нашите отношения продължиха. Разбираме се чудесно. Освен това с него много си приличаме. Съвсем нормална двойка сме. Красен е всичко, което съм очаквала да притежава един мъж. Той е изключително успешен човек, един от най-добрите ни спортни министри и това е доказано с постиженията в българския спорт“, сподели Велкова.

Преди това Красен Кралев бе във връзка със звездата от Би Ти Ви Виктория Петрова. Двамата бяха заедно 8 години, а министърът неведнъж е споделял за голямата си любов към нея. Общият път на двете известни личности, родени във Варна, започва в началото на 2014 г., но приключва, след като Красен се запознава с Велкова.


За разлика от звездата на Би Ти Ви, която е изключително сдържана както като поведение, така и като визия, Петя Велкова е доста по-разкрепостена. Тя е бивша звезда от кориците на мъжката библия „Плейбой“ и други подобни списания, а еротичните ѝ кадри и до ден днешен се ширят из интернет пространството. Навремето и Петя се опитала да направи тв кариера и водела за кратко светско предаване по Канал 3. В последните години обаче Велкова е тотално неузнаваема, като е променила изцяло външния си вид, пребоядисала е косата си и вече се занимава с далеч по-сериозни дела. Носителката на титлата „Лейди България“ е имала амбиции да пробие и в политиката. Тя е била кандидат за народен представител от партията на Мая Манолова „Изправи се, БГ“ през 2022 г., но не ѝ се получило.

Навремето Петя е била омъжена за бизнесмена Васил Главчев, с когото вдигнаха помпозна сватба във Варна, но бракът им бе краткотраен. Преди това пък моделката бе известна и като една от приятелките на вече покойния милионер Христо Сираков, по-известен с прякора си Стоте манекенки.