Ози Озбърн ще излезе за последен път на музикалната сцена , за да се сбогува с нея

Това ще се случи в родиня му Бирмингам

Актуални новини
21:21 - 23 Януари 2024
4645
Ози Озбърн ще излезе за последен път на музикалната сцена, за да се сбогува с нея

"Принцът на мрака" Ози Озбърн ще излезе за последен път на музикалната сцена, за да се сбогува с нея. Това заяви неговата съпруга и мениджър Шарън, пишат изданията Music Times и Mirror. 

По нейни думи музикантът "ще свири отново на живо като последно сбогом".

Припомняме, че 75-годишната легенда се оттегли от турнетата през последните години заради Паркинсон и необходимостта от операция след жестокото му падане, което влоши нараняванията му от почти фаталната катастрофа през 2003 г. Оттогава насам Озбърн е имал изяви два пъти през 2022 г. В тази връзка съпругата му заяви:

"Той няма да прави повече турнета, но планира да направи още два концерта, за да се сбогува, тъй като чувства, че е редно."

Миналата година Ози се отказа окончателно от турнетата, като отмени планираните дати. В съобщение до феновете в социалните мрежи обясни: "Това вероятно е едно от най-трудните неща, които някога съм споделял с вас. Както може би всички знаете, преди години претърпях тежка катастрофа, при която увредих гръбначния си стълб. Единствената ми цел през това време беше да се върна на сцената." Той допълни, че по това време гласът му е бил "добре", но след множеството операции тялото му е "вече физически слабо".

Впрочем съвсем наскоро Озбърн претърпя четвъртата си операция на гръбначния стълб, която определи като "последна".