ПАДЕНИЕ: „Учители” се гаврят с момиче в Музикалното училище

Личности
15:25 - 07 Октомври 2020 (обновена)
13028
ПАДЕНИЕ: „Учители” се гаврят с момиче в Музикалното училище

Пропадането на българската образователна система лъсна днес с цялата сила на своята безпардонност. 17-годишно момиче падна жертва на безпрецедентна учителска гавра в Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София, оплака се потресеният баща на девойката пред Lupa.bg.

Директорът на школото Столина Добрева знае ли за безобразията в класните сати?

„Дъщеря ми за пореден път се яви на изпит, забележете – по пиано, а не по литература или математика, на който пореден изпит бе жестоко унизена. Лошото е, че въпреки, че покри изискванията за изпита, получи поредната двойка. Не в това, обаче, е истинският проблем. Разковничето е в отношението на учителите към дете, което тепърва ще трябва да получава уроците на живота.

Докато вкъщи я учим, че с труд, постоянство и щипка талант се постига всичко, на практика излиза друго - който шмекерува, той ще добрува”, разказва потресеният родител, който помоли засега да не разкриваме името му.

Фрапиращото е, че на предния подобен изпит по пиано девойката се явила, но даскалката си тръгнала по-рано по нейни си дела. В последствие, обаче, пишман педагожката нагло излъгала, че ученичката просто отсъствала и затова пропаднал изпитът.

„Днес дъщеря ми изпълни изискваните произведения, никой твърди, че ги изсвири гениално, но определено не ги изпълни за слаб 2. Заради причинения стрес от своите псевдо преподаватели Капка Котева и Диана Николова, както и в лицето на зам.-директорката на Музикалното училище в София Донка Гергова и директорката Столина Добрева, от носа на момичето ми руйна кръв.

Искам да попитам тези музикални „гении“, тези „корифеи“ на нотите от Музикалното училище в София: Абе, не ви ли е срам?! Не ви ли е срам, че чрез ужаса, който насаждате в едно младо момиче, вие рушите не само неговото бъдеще, като пилеете две години от живота му, но и неговото здраве?! Въпросът е риторичен, ясно е, че не ви е срам! Вие нямате място в гилдията на учителите в България. Защо ли? Тепърва предстои всички да разберат отговорът на този въпрос”, закани се пред Lupa.bg побеснелият татко.