Паднаха три маски! Кой се криеше зад тях?

Актуални новини
23:02 - 17 Октомври 2020
16134
Паднаха три маски! Кой се криеше зад тях?

Победителят в седмия сезон на "Като две капки вода" феноменалният Стефан Илчев се оказа в образа на Светлината в шоуто "Маскираният певец". Въпреки талантливите му изпълнения зрителте решиха именно Светлината да свали маската тази вечер.

Иначе Светлината грейна на сцената на "Маскираният певец" като Belinda Carlisle с песента „La Luna” и обра овациите на присъстващите в залата зрители и на журито.

Още две маски паднаха тази вечер. На сцената се завърна победителят от сезон 1 на "Маскираният певец" - Гарванът и зад неговата маска този път се криеше Славин Славчев.

Рокаджията стана победител и в имитаторското шоу „Kaтo двe ĸaпĸи вoдa“. 

Драгомир Драганов, по-известен като Драго Чая, пък се криеше под маската на Кукера и малко преди финала свали тежката маска.

Всички от журито - Азис, Алекс Раева и Владо Пенев, както и гост оценителят Любо Нейков бяха единодушни, че Кукерът е Драго Драганов. Неговият герой също бе участник в предишния формат на реалитито.

Тази вечер Баба Яга беше спокойна, мелодична и изключителна с изпълението си на “Wicked Games” на Chris Isaak.

Плашилото се беше подготвило брилянтно с денс хита "Wake Me Up" на непрежалимия Avicii.

Златният отново бе във вихъра на партито с хита на Ricky Martin “Living La Vida Loca”. 

Булката отвърна на удара с невероятно изпълнение на великата Irene Cara.

И този път Азис впечатли и с ефектната си визия, и с шеговитите си коментари, и с предположенията кой се крие зад атрактивните маски. 

Алекс Раева пък бе почти неузнаваема със ситно накъдрената си коса.