Пайнера глобява Анелия

През ключалката
15:47 - 21 Януари 2020
3375
Пайнера глобява Анелия

Годината не тръгва особено благоприятно за Анелия. Тя наруши едно от най-строгите правила в "Пайнер". Сега певицата със сигурност ще бъде наказана. Изпълнителката на "Погледни ме в очите" е силно притеснена да не отнесе парична санкция, както се е случвало вече при нейни колежки. Тя е известна в музикантските среди като най-пестеливата певица и че цепи стотинката на две. Затова, ако й бръкнат в портфейла, Анелия ще се разболее.

Преди броени дни в интернет пространството изтече нейна песен, която е демо вариант и с работно заглавие "Ферари". Пайнера категорично не одобрява изтичането на песни и затова е въвел забрана и парична глоба на всяка певица, която не успее да опази продукцията си.

Преди годинимузикалният продуцент глоби 10 бона любимката си Преслава, която не успя да опази от хакери песента си "Помощ" и плъзна в интернет преди официалната премиера. Хора от бранша са категорични, че сега банковата сметка и на Анелия ще олекне.

Феновете на певицата пък са недоволни от самото парче и я обвиниха, че краде от Галена и Фики, които в края на миналата година представиха дуета си "Ламборгини".
"Почнаха да пеят за мари на коли. Интересно ми е коя ще запее за трабант", гневят се в социалните мрежи. И допълват: "Толкова много се усеща липсата на креативност, че няма накъде. Има жажда за старата чалга, новата не е никак интересна".