Пайнера търси нови фолк звезди

През ключалката
13:25 - 10 Април 2019
1156
Пайнера търси нови фолк звезди

Близо 500 са желаещите да станат фолк звезди от музикална компания "Пайнер" . Те са изпратили свои видеозаписи за кастинга, който е за търсене на новите звезди във фолка. В последните години димитровградския гигант така и не успя да извади ново име, което да бие по популярност и успехи ветеранките Галена и Преслава.

Единствено трансфера на Емануела в Пайнер може да се определи като най-силен в чалгата за изминалите години. А повечето новопоявили се изпълнители в каталога на инженера са с доста скромни успехи и шансове за наследници и конкуренти на най-добрите.

Прослушванията на отбраните 40 от кандидатите за слава ще се проведе в ресторант „Приказките“ тези дни, а шанс да засвидетелстват подкрепата си към изгряващите певци ще имат всички фенове на лекия жанр, за които входът към събитието ще е безплатен. Милко Калайджиев, Таня Маринова и Кирил Атанасов пък ще са сред специалните гости на кастинга, като ще излязат на сцената за поне едно парче време.

Междувременно стана ясно, че кандидатите за слава са предпочели да се представят с парчета на Анелия, Борис Дали, Деси Слава, Галена и др. Всеки от тях е получил възможността да избере песента, представяща го в най-добра светлина от предварително подбран списък.