Палава синоптичка от БНТ на война с ГЕРБ

Ева Кикерезова мощно се сложи на Румен Радев

Топ
14:58 - 08 Април 2021
9825
Палава синоптичка от БНТ на война с ГЕРБ

”Страх ги тресе да не би Президентът да сформира Служебен Кабинет”, споделя публично синоптичката на БНТ Ева Кикерезова. Постът на красавицата отприщи лавина от коментари.

Сред първите недоволни е говорителят на ГЕРБ Никола Николов: "Че като го сформира какво ще стане? И кой го тресе страх?", контрира под поста пиарът на Борисов.

"Изключително ми е неудобно да споря с теб, Никола, защото ти твоята работа я вършиш перфектно. Със Севи сте еталон за това как предимно с вашите усилия тази партия се задържа 12 години (ако не греша) на власт. Възхищавам ви се от цялото ми сърце и чистосърдечно винаги съм се изказвала с най-добрите думи за вас, защото някой ден трябва да ви изучават в учебниците. Обаче Борисов не мога да го дишам, заради простащината, която лъха от него и маниера му на управление.", отвръща Ева.

Кикерезова споделя публично и нещо много притеснително: "Майка ми я тормозят ежедневно в работата, заради мен (работи в общината), но не се оплаквам или озлобявам допълнително :)) .......

Тя прави и прогноза, като използва доста неподходящи за такива нежни устенца прякори: "В момента предвид, че Нинова потвърди, че няма да подкрепят кабинет на Тиквун, остава варианта БСП да вземат мандата, а Тиквата да им подкрепи кабинета заедно с турците... Иначе Радев изобщо няма да си връща за ония мутри, които му се изтресоха да тършуват в президентството"