Палавата Славена Вътова се кротна при мъжа си (Снимки)

Нещо за четене
14:49 - 28 Април 2022
8556
Палавата Славена Вътова се кротна при мъжа си (Снимки)

Бившата манекенка Славена Вътова се е събрала с мъжа си Юлиян Цолов. Финансистът, който излежа 4-годишна присъда за борсови измами в Америка, е простил изневярата на красавицата с младия политолог Слави Василев. Семейството е решило да си даде втори шанс в името на децата. През уикенда Славена, Юлиян и дъщерите им бяха забелязани на кино и разходка в столичен мол от репортер на "Уикенд".

Припомняме, че Славена изневери на мъжа си с политолога и доскорошен съветник на президента Румен Радев, който им е съсед на столичната улица „Оборище“. Вътова дори се бе пренесла в дома на Слави Василев, но поискала да се върне при мъжа си малко след като поживяла с политолога. Цолов, известен като българския Вълк от Уолстрийт, веднага приел невярната си жена и двамата решили да се опитат отново да са щастливо семейство. Последната снимка на красавицата с мъжа й е от септември миналата година, след това тя спря да публикува фотоси с любимия си, като преобладават самостоятелните кадри или тези с децата Ема и Ана.

През уикенда Вътова и Цолов се държаха нормално, не показваха близост, но и не бяха дистанцирани, а около тях кръжаха отрочетата им. Таткото обясняваше на двете момичета кой артикул за какво служи, като семейството търсеше занимателни игри за малките принцеси, както и домашни потреби, но в крайна сметка не хареса нищо и си тръгнаха с празни ръце от мола. Бившата Мис България бе облечена в широко спортно долнище, с модерни маратонки на „Баленсиага” за около 2 бона, бяла тениска и доста силен грим, който е по-подходящ за фотосесия, но не и за неделна разходка. Шуменката определено привличаше вниманието с високия си ръст и красивото си лице.

Носителката на приза „Мис България 2006“ и Юлиян се залюбиха през 2013 г., малко след като финансистът се прибира в България след излежана присъда за борсови измами в Америка. Двамата със Славена се венчаха през 2015 г., докато манекенката бе бременна с първата си дъщеря Ема. През 2017 г. Славена роди и второто си дете Ана. Цолов е описван като изключително всеотдаен и привързан към дъщерите си родител и явно заради тях е дал втори шанс на невярната си булка.

Припомняме, че финансистът бе арестуван през 2008 г. в Ню Йорк заедно с няколко служители от „Морган Стенли“ и „Креди Суис“ заради предполагаеми финансови афери за над 1 млрд. долара. След като е разпитан от федералните и е пуснат на свобода с електронна проследяваща гривна, Цолов сваля уреда за проследяване и бяга в Испания. Арестуван е месеци по-късно в Марбея и е екстрадиран в САЩ. Там българинът признава вина и сключва сделка с американското правосъдие. Осъден е на 4 г. затвор, а властите му конфискуват над 50 млн. долара, както и имоти в Ню Йорк и Маями за още над 15 млн. След като излежава присъдата си, Цолов се връща в България и няколко месеца по-късно се събира със Славена Вътова, като доскоро двамата минаваха за щастливо семейство.