Палавница шокира с признание: Спах с 22-ма мъже за 10 дни и беше супер! (снимки)

Австралийката Тайла Мадисън е подложена на линч в социалните мрежи заради сексуалните си откровения

Общество
22:39 - 15 Февруари 2024
17002
Палавница шокира с признание: Спах с 22-ма мъже за 10 дни и беше супер! (снимки)

Австралийка пощури социалните мрежи, след като се похвали, че е преспала с цели 22-ма мъже само за 10 дни! Тайла Мадисън живее в Нюкасъл, Австралия, и след скорошна раздяла отишла на почивка в Европа за седмица и нещо. През това време тя се отдала на безразборен секс с напълно непознати мъже. За 10-дневната си ваканция палавницата имала интимни връзки с 22-ма господа, кой от кой по-надарени. За подвизите си ненаситната чукеса се похвали сама с  клипче в Tiktok, което вече е гледано от милиони.

Тайла по време на ваканцията си

"Напуснах гаджето си и реших да не страдам, а да направя като мъжете - да се отдам на безразборни връзки. Затова отидох на почивка за 10 дни. Целта ми беше да спя с 20 мъже, но стигнах дори до 22. Не крия, беше трахотно!", доволна е развратната Мадисън.

Историята й провокира десетки негативни коментари, на които тя не премълча и отговори. Сред коментарите има и такива, в които се подчертава, че трябва да се срамува от начина си на живот.

Тайла похапна и сочни френски франзели. Париж беше една от дестинациите по време на секспътуването й

„Опитвам се да блокирам по-голямата част от негативността, но на това ниво е трудно да се игнорира. Мисля, че е грубо да те наричат „позор“ и "парцал". Ако мъж публикува такъв видеоклип, той и приятелите му ще се поздравяват и ще се радват взаимно. Изключително тъжно е, че има двойни стандарти като този през 2024 г.“, подчертава разпоретината и добавя: „Мъжете никога няма да трябва да изпитват върху себе си такъв вид осъждане или да знаят какво е да те наричат "курва". Никога не бих записала видеоклип и да наричам някого с обидни имена“.

„Представете си, че мисията на живота ви е да спите с всеки срещнат мъж, да го публикувате в интернет и да очаквате похвали за това. Как коментирате това признание?", провокира я потребител на социалната мрежа.

Tайла отговаря и на това: „ Сексът е просто част от живота. Не мисля, че има от какво да се срамувам. Моите близки ме познават и знаят какъв човек съм в реалния живот. Да, беше мизабавно и го направих. Винаги съм бил отворена книга за всичко в живота и обичам моите социални мрежи да отразяват това. Всеки ден някой има проблем с това, което правя на работа или с това, което изберам да публикувам“, пише австралийката.

Палавницата е готова за поредния рунд. Дали е била и с някой българин?!