Пълна промяна: Румен Радев най-после махна брадавицата от лицето си (снимки)

Бургаският лечител Камен премахна с тайни билки образуванието от дясната буза на президента

Новини
20:23 - 16 Май 2024
20617
Пълна промяна: Румен Радев най-после махна брадавицата от лицето си (снимки)

Румен Радев е премахнал прословутата брадавица от лицето си. Той се е доверил на известен лечител в Бургас, твърди в последния си брой столичен таблоид. По информация на вестника, държавният глава е бил в морския град на 3 май, за да отстрани досадното образувание от дясната си буза.

Тълпа от хора чакали пред кабинета на лечителя Камен през целия ден, след като се появиха слухове, че Радев ще го посети. „Президентът дойде с черен джип и бързо влезе при лечителя. Дълго време стоя вътре, а когато излезе, побърза да се качи в автомобила си и да потегли“, с ентусиазъм разказва пред изданието цветарката Мария.

Брадавицата на президента, която в последните години започна да се увеличава

По думите й мълвата за идването на президента бързо се разпространила сред хората в квартала и всички били в очакване. За съжаление, Радев не дал никакво обяснение, а само помахал дружелюбно на бургазлии.

Дни по-късно държавният глава замина на официално посещение в Азербайджан, а на кадри и снимки от визитата си личеше белегът от премахнатата брадавица в долната дясна страна на лицето му.

8 май 2024 г. Румен Радев на официално посещение в Азербейджан. От снимката ясно си личи, че брадавицата на дясната му буза вече я няма

Румен Радев, заснет днес от репортер на Lupa.bg в президентството, по време на церемония по връчването на почетния знак на държавния глава. На мястото на брадавицата му сега се е появил лек белег, който вероятно ще изчезне до няколко седмици

Репортер на вестника се е свързал с лечителя Камен, който потвърдил за интервенцията, но отказал да даде каквато и да била друга информация за държавния глава. Той е известен в цяла България с това, че гори безотказно всякакви израстъци и петна, даже и когато са образували цели „гроздове“. Популярността му е толкова голяма, колкото и секретността, при която работи. Няма човек от българските звезди, който да не знае за него и за ефективността на методите, които прилага за премахване на всякакви недостатъци по кожата.

Камен е инженер по професия, завършил е ВМЕИ-Варна, специалност „Корабни машини“. От 1990 г. обаче лекува безотказно и по най-безболезнен начин бенки, петна, брадавици, близо 600 вида доброкачествени образувания по лицето, тялото и по половите органи на своите пациенти. 

„Не пипам само злокачествени тумори. Затова е задължително всеки пациент преди това да си е направил необходимите медицински изследвания“, казва Камен. Той разполага с 12 малки шишенца различни разтвори, от които маже с миниатюрна четчица върху израстъка. По думите му до ден-два недостатъкът по кожата изчезва, просто изгаря. След седмица няма и следа от брадавицата.

Най-вероятно президента е разбрал за народния лечител от съпругата си Десислава, която е родом от Бургас. Тя е известен привържаник на народната медицина.