Пълнолуние във Водолей- очакват ни изненади

Вижте как ще повлияе на различните зодии

Астро
09:05 - 24 Юли 2021
6612
Пълнолуние във Водолей- очакват ни изненади

Маргарита Паскалева е дългогодишен астролог с богат опит. Тя изготвя хороскопи специално за Lupa.bg. Дневният хороскоп е за зодиите според Луната.

На 24 юли Луната вече е във въздушния знак Водолей, където ще бъде до 06:30 часа на 26 юли. В 05:37 настъпи Пълнолуние. През следващите два дни и половина се повишава желанието ни от една страна за повече независимост и работа за обществото, но от друга страна за да осъществим плановете си е нужно да работим в голям екип. От тук идва и противоречието на този уранов знак, който през следващите две седмици до Новолунието на 8 август ще ни поднася много и неочаквани изненади.

Водолей и неговият планетен управител Уран са носители на новото, прогресивното и нестандартното.

Затова и през тези дни ще се появяват нови идеи, нестандартни решения, необикновени съюзи. Съответно и поведението на много от нас ще бъде различно и крайно, като някои хора дори ще се държат по-скандално. Водолей е равен на бунт! Емоционално сме по-дистанцирани, мислим логично и погледът ни е устремен далеч напред в бъдещето. Пълнолунието е време за довършване и приключване на започнати на по-ранен етап дела и взаимоотношения. При Пълнолуние във Водолей можем да очакваме неочаквани събития и обрати. Това е знак на големите групи, организации и политически партии, поради което може да се очаква и сформирането на кабинет у нас в рамките на две седмици. Денят е благоприятен за провеждане на лунната диета, но не е благоприятен за оперативни интервенции.

По време на която и да е лунна фаза енергията ни е променлива и нестабилна, съответно и емоциите ни. Както 24 юли, така и дните през следващата една седмица са по-неблагоприятни за родените под знаците и най-вече през първа декада на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей, а в по-малка степен и за представителите на Рак, Дева, Козирог и Риби от първа декада. Пълнолунието ще засегне неблагоприятно в чисто събитиен план всеки, който има Асцендент и друга по-неблагоприятно влияеща планета (Марс, Сатурн, Уран, Нептун или Плутон) между 0 и 4 градуса на знаците Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Проявленията при всеки човек ще са в различни житейски сфери в зависимост от личния хороскоп.

Бъдете по-търпеливи в отношенията с хората, не рискувайте в нищо, не бъдете крайни в поведението както на 24-ти, така и до края на този месец.

Уран, като управител на Водолей, носи внезапни обрати и непредсказуеми събития. В следобедните и вечерни часове Луната съвпада със Сатурн и заедно образуват предизвикателен неблагоприятен аспект с Уран в Телец. Повишава се опасността от тежки инциденти и конфликти, експлозии, пожари, природни бедствия. Както самия 24 юли, така и през следващите седем дни Луната и Пълнолунието във Водолей ще внесат свеж полъх в живота на родените под знаците и предимно през първа декада на Овен, Близнаци, Везни и Стрелец. В която и да е сфера от живота, неочакваните събития и обрати ще са във ваша полза. Ще се чувствате по-независими, ще носите вятъра на промените и ще получавате нужната ви подкрепа, за да осъществите своите цели. Очаквайте положителни обрати и изненади. Бъдете здрави!