Памела Андерсън: 80-годишен ме изчука незабравимо!

Спасителката се хвали, че мемоарите й са истински, а не менте като на принц Хари

Шоу
18:00 - 02 Февруари 2023
18158
Памела Андерсън: 80-годишен ме изчука незабравимо!

"С Томи Лий правехме секс по три пъти на ден, но най-горещият секс в живота ми беше с 80-годишен мъж". Това е едно от най-бомбастичните признания в мемоарите на Памела Андерсън. Звездата от "Спасители на плажа" едновременно издаде книжлето "С любов, Памела" и продуцира документален филм за бурния си живот на секссимвол.

Актрисата споделя в книгата си, че нежният начин, по който я е докосвал анонимният дядка и усещането, че е в ръцете от истински мъж, я оставили без дъх и никога няма да забрави тази нощ. Памела прекарала страстните часове с 80-годишния старец в Буенос Айрес през далечната 1987 г., когато е била само 20-годишна.

Днес, 35 години по-късно, Андерсън признава, че това е било най-пламенното преживяване в живота ѝ и я променило завинаги.

Домашното порно на Спасителката с Томи Лий беше едно от първите в интернет

Името на сексбомбата от десетилетия предизвиква горещи асоциации за мъжете по света, а любовният ѝ живот неведнъж е бил тема за ексклузивни материали в медиите. Памела има общо 5 брака до момента, като един от тях бе с рок музиканта Томи Лий, когото тя определя като мъжа на живота си, въпреки че са разведени още от 1998 г. 

И макар образът на Андерсън да може да се използва като определение за думата "сексапил" и "фатална жена", тя се разграничава от тази представа на света за нея и самата актриса се възприема просто като "книжен плъж". Памела дори се гордее с факта, че е написала сама всяка една дума от мемоарите си и за разлика от принц Хари, не е разчитала на автори в сянка, които да напишат собствената ѝ история.