Памела Андерсън танцува по вагина в Кьолн

Спасителката похвали вегетарианците и заклейми порното

Нещо за четене
14:58 - 29 Януари 2019
13186
Памела Андерсън танцува по вагина в Кьолн

На достолепните 51 години вечната "спасителка на плажа" Памела Андерсън остава винаги готова за щур купон. Едрогърдата блондинка обра точките на парти на участници в риалитито "Денсинг старс", като се пусна на сцената в толкова оскъдно облекло, че не остави нищо на въображението.

Гала вечера се проведе в Кьолн под патронажа на дукесата на Йорк Сара Фъргюсън и включваше участници от почти всички европрейски издания на формата. Памела излезе на сцената с партньора си от френската версия на "Денсинг старс" Максим Дерейме и се изпльоска пред очите на нищо неподозиращите зрители по... вагина.

Секссимволът на 90-те с един замах като опитна стриптийсьорка захвърли вечерното облекло и лъсна с оскъдно костюмче в телесен цвят. Блондинката изпълни два танца за радост на фотографите и ужас на пуританите.

Изцепката на Пам идва броени дни, след като тя даде поредното си скандално интервю на открито сексуална тематика. Бившата съпруга на рокаджията Томи Лий обяви любителите на порно за най-неадекватни в леглото и похвали вегетарианците, които според нея били истински машини под чаршафите. Изявлението й все още не е коментирано нито от Иван Йорданов Костов, нито от Къци Вапцаров.