Папарак: Халфът Деле Али се натиска с щерката на Гуардиола

През ключалката
21:42 - 15 Май 2021
6687
Папарак:  Халфът Деле Али се натиска с щерката на Гуардиола

Нова любов се заражда във футболна Англия. Тя е между футболиста на "Тотнъм" Деле Али и Мария, дъщерята на мениджъра на "Манчестър Сити" Хосеп Гуардиола.

Двамата бяха издебнати да се натискат в бар в Лондон. „Халфът дълго време изучаваше отблизо испанката пред погледите на стотици други посетители. Подходящо за играч, който прекара по-голямата част от сезона като резерва, той се бе настанил прекалено близо до Мария на пейката“, шеговито отбеляза „Сън“.

Двамата прекарали часове в бара, наслаждавайки се на компанията си. Деле Али - в бяла тениска, зелена бейзболна шапка и с нова прическа, прегръщал и целувал госпожица Гуардиола, също облечена в снежнобяло.

Според запознати 25-годишният футболист и 5 години по-младата от него Мария се запознали през април. „Изобщо не ги интересува кой ги е видял. В бара те се награбиха точно пред сцената на диджея. Любовта им още е прясна, те се наслаждават и опознават един друг“, твърдят източници, близки до двамата.

Деле Али наскоро се раздели с бившата си любима Руби Мей. Двамата бяха дълги години заедно, но през март сложиха край на връзката си. Тогава красавицата изтъкна любопитна причина за разрива - футболистът прекалено дълго се застоявал пред монитора, за да играе игри.

Мария пък твърди, че засега с Деле Али са само приятели, но околните определено не мислят така. Испанката учи в Лондон. Тя е най-голямото от трите деца на Гуардиола и бизнес дамата Кристина Сера. В семейството има още едно момиче - Валентина, на 13 г., и 18-годишен син Мариус.