Папарашка бомба: Дъртакът Берлускони спипан с половин век по-млада депутатка

Новини
23:44 - 12 Август 2020
7750
Папарашка бомба: Дъртакът Берлускони спипан с половин век по-млада депутатка

Силвио Берлускони, който в края на септември ще стане на 84 години, бе засечен от папарци пак влюбен до уши  на остров Сардиния в дама, по-млада от него с цял половин век! На красавицата италианците се израдваха още през март – става дума за 30-годишната русокоса и пищна депутатка от „Форца Италия“ Марта Фашина. Още тогава се понесоха слухове, че тя е новата секс партньорка на Берлускони.

За пръв път се вижда как трикратният експремиер и сегашен евродепутат е хванал ръката й като гимназист и й обяснява нещо нежно, нежно, сочейки напред с другата си ръка. Може би към акостиралата недалеч от вилата му „Чертоза“ нова шейсетметрова яхта на неговия личен банкер и верен авер Енио Дорис, на чиято палуба двамата влюбени ще се окажат половин час по-късно, пише сп. "Ки" ("Кой"), публикувало сензационните кадри.

Папаршките снимки бяха радушно посрещнати и публикувани с ентусиазъм от всички медии на Апенининте. В същото време мрежата бе взривена от неприлични коментари на снимка по бански на бившата изгора на Берлускони – Франческа Паскале, която бе щракната на яхта в интимни напъни с певицата Паола Турчи. Злите езици не пропуснаха да уязвят неаполитанката, коментирайки, че тя не само си пада по по-възрастни от нея мъже като по-големият с 49 години Силвио, но и по по-старички дами.  Защото сегашната й изгора Паола Турчи е на 55 години или с 20 повече от нея...