Папи Ханс пее от името на дявола

Новата песен на изпълнителя „Знаеш името ми“ е за битката за човешката душа

Изповеди
18:07 - 15 Май 2024
5355
Папи Ханс пее от името на дявола

Тази песен е за битката за човешката душа, която трае цял живот, споделя Папи Ханс за новия си сингъл „Знаеш името ми“. В песента изпълнителят пее от името на дявола, както и го играе в клипа, като изкусно се опитва да примами човек, видимо бягащ от своите грехове.

„Изключително креативната концепция и гледна точка се оказа провокативна за някои, но всепризната като абсолютно новаторска в българската музика. Само часове след премиерата стотици коментари се изсипаха, някои от които го оприличаваха на българския Джони Кеш. Други казваха, че това не е само Папи Ханс, в тази песен е Константин Трендафилов, както е истинското му име, което той ползва, за да подпише книгите си. Трети казват, че досега в българската музика никога не е имало подобен текст, който така да провокира вътрешни размисли“, коментират от Facing The Sun.

Артистът, изненадан от интереса на хората, пусна видео, в което благодари на феновете си и им каза, че преди години е нямало да пусне песен като тази от страх, че е твърде различна. Докато днес, той смело споделя своите песни, защото знае, че има публика, достатъчно чувствителна и интелигентна, за да ги оцени.

Папи Ханс заяви също преди обявяването на песента, че не е религиозен и не се асоциира с никоя религия и общество, а песента е писана изцяло като метафора за вътрешната борба между доброто и злото у него.

Това е втората песен от предстоящия му албум „Цветовете на тъгата“.