Папи Ханс пострада тежко от Ретроградния Меркурий

Изпълнителят бил на косъм да отмени участието си в дискотека в един от морските ни курорти

Шоу
17:35 - 06 Август 2024
2729
Папи Ханс пострада тежко от Ретроградния Меркурий

Още през първия ден на Ретроградния Меркурий, Папи Ханс усети силата му. Преди участието му в дискотека в Лозенец, се случили няколко злини – „Чисто нов генератор спря да работи, а диджеят беше с мигрена“, издаде певецът на последователите си в инстаграм.

Папи бил на косъм да отмени участието си в дискотека в един от морските ни курорти. „Човекът, който отговаря за генератора, каза, че работи на такъв от 10 години и за първи път вижда такова нещо. Идваше голяма буря и точно си говорихме, че няма какво повече да се обърка, когато получих съобщение от Вити, който ми е диджей, че има мигрена и ще заспи“, споделя певецът.

Все пак, благодарение на екипа, който намерил начин да свърже генератора с ток, купонът започнал. „Все пак, с час закъснение излязох на сцената. Противно на всякакви очаквания, това беше невероятна вечер, дори имаше и заря“, добавя Папи към разказа си.

Константин издаде, че през годините е научил, че когато се случи нещо лошо, значи идва добро и че Ретроградният Меркурий е истински.