Папи Ханс в порно с Тита

Видеото към новото парче на изпълнителите разбуни духовете

Топ
11:53 - 26 Юли 2019
58052
Папи Ханс в порно с Тита

Папи Ханс изненадаха с новото си съвместно парче с Тита - "Ти гониш". Видеоклипът вече направи премиера онлайн, а коментарите са смазващи. Всички окачествиха видеото като порно.

„В началото започва като хорър, после става порно“; „Дори и гърдите на Тита не могат да спрат това парче от провал“ и „Когато майка ми влезе в стаята преместих на порно клип – беше по-лесно за обяснение“ - гласят част от критиките на феновете.

"Онче-бонче, ще съм твойто конче“, пее левент с релеф, надянал глава на зайче с препратка към любимата детска песен по текст на Леда Милева. Младежът със спортното тяло е Папи Ханс, музикалния псевдоним на поета Константин Трендафилов, а сюжетът е част от новото му видео с Тита.

По-малко от денонощие след като беше пуснат в интернет клипа е кандидат да счупи два рекорда, които се изключват взаимно – по гледаемост и по неодобрение от феновете. За 16 часа песента се беше завъртяла над 230 000 пъти в каналите за видео споделяне и беше получила близо 2000 коментара, почти до един негативни.

Парчето е по музика и аранжимент на Папи и Искрен Тончев – Искрата. Текстът е написан от  Ханс. Можете да видте и самия клип: