Парамов пред Lupa.bg: Прокурор или психиатър за Кирил Петков, спешно!

Премиерът доведе България до пропастта, смята експертът

Политика
17:21 - 29 Юни 2022
9585
Парамов пред Lupa.bg: Прокурор или психиатър за Кирил Петков, спешно!

Изгонването на руските дипломати от България е страховита стъпка. Този акт един ден ще ни струва пари, много пари. Тази скъпа наглост няма мяра, а носи само загуби. Да закриеш консулства в София, Русе, Варна е лудостта на времето, обяви пред Lupa.bg финансистът Кольо Парамов от Лондон. 

Имаме финансови интереси от Русия. Вместо да даваме по 0,25 лева от събраните пари за литър бензин, ние с "Лукойл" можем да намалим бензина и нафтата с 4 пъти- с 1 лев, както в Унгария, без да харчим пари от бюджета, добави той.

Парамов е категоричен, че българският премиер се нуждае спешно от психиатър.

"Тази тежка психодиагноза трябва да бъде уточнена веднага. Аз-ът му е тежко и сериозно накърнен и понеже беше изкуствено форматиран целево да изпълни определени задачи, той диаметрално е деформативен впоследствие. Две условия са нужни- или спешно да бъде задържан от главния прокурор, или отведен в болница да му си помогне. Кирчо доведе България до пропастта! Скоро всички ще узнаят това!, пророкува експертът.

"Той надмина изразените ми очаквания от декември месец, че детската градина все още е в неговото съзнание, а българите го избират за първия мъж на 1350 годишна държава. Тук лъжата, заблудата и вариабилността при личността е психолого-психиатричен проблем, а не материалната база и интереса на държавата в мисленето на този човек. По самото си съдържание и проявено поведение той е зловреден и всяко негово решение до сега за България е уникален парадокс и вреда за държавата", категоричен е Парамов.

Според него е време Народното събрание да бъде изпълнено със стари и прецизни депутати, постигнали целите в своя живот с опит и доказани успехи.

"Нека младите Кирчовци да почакат, да се учат, да се докажат, да успеят във времето и после да влязат в управлението на България. Нуждаем се от разумно, диалогично и експертно правителство. Интересът на България е на първо място! Новото правителство на страната не може да се води никога повече от Кирил Петков!", смята Парамов.