Параскева Джукелова снима голи на плажа

Шоу
15:41 - 09 Август 2024
3010
Параскева Джукелова снима голи на плажа

Параскева Джукелова кара ваканцията по южните плажове на родината и без да иска, засне хора съвсем без дрехи как се къпят във водите на Черно море. Актрисата играе с кучето си Марс на брега и снимайки песа, в обектива на телефона й попадат и няколко хора без бански, които определено не се смущават от това, че другите ги гледат.

Случката се разиграва онзи ден на плажа Корал, някъде край Лозенец. Джукелова се занимава с лудориите на кучето си Марс, което е определено от сложната порода Кавалер Кинг Чарлз шпаньол. И камерата й запечатва няколко съвсем голи как се наслаждават на водите на морето.

Мястото официално не е определено като подходящо за нудисти, но пък от десетилетия там хора се събличат и остават съвсем без дрехи. В последните години местата за нудисти на юг съвсем изчезнаха и все по-рядко народът хвърля бански и задръжки на пясъка и в морето.

Преди снимките с кучето и голите Параскева Джукелова демонстрира умения и в плуването, най-вече в бруста. Тя пусна в социалните мрежи няколко кадъра как плува стила.

Актрисата пояснява: „Когато си тръгнала на лежерна почивка, но сърце олимпийско не трае! Вдъхновена от италианския плувен отбор!“. Явно има предвид златото на Николо Мартиненги на 100 метра бруст мъже, който победи най-голямата знаменитост в този стил. Той детронира сочения за 100 и повече процента фаворит Адам Пийти.

Така Параскева Джукелова се готви за новите предизвикателства на театралния сезон. Първата премиера с нея е на 25 септември в Народния театър - „Един безумен ден“ по Бомарше и с режисура на Михаил Петров.