Парис Хилтън: Избрах сурогатна майка, защото съм стресирана

Освен това баровката каза, че би било почти невъзможно да се справи със забързания си работен график заедно със страничните ефекти от бременността

Шоу
13:59 - 06 Декември 2023
3203
Парис Хилтън: Избрах сурогатна майка, защото съм стресирана

Една от основните причини Парис Хилтън да реши да използва сурогатна майка за раждането на двете си деца се дължи на травма, която е преживяла през тийнейджърските си години. Поне така твърди самата милиардерка, която за втори път стана родителка преди броени дни.

По време на обширно интервю светската личност обясни, че все още има „толкова посттравматично стресово разстройство от това, през което е преминала в училище в Юта.

„Ако съм в лекарски кабинет, получавам пристъп на паника и не мога да дишам“, каза тя пред изданието в интервю, публикувано във вторник.

„Просто знаех, че няма да е здравословно нито за мен, нито за бебето, да расте вътре в някой, който изпитва толкова висока тревожност.“

През 2020 г. светската личност твърдеше, че е била физически, сексуално и емоционално малтретирана по време на почти едногодишния си престой в училището.

Тя твърди, че част от предполагаемото насилие включвало гинекологични прегледи без съгласие, при които е била държана против волята си.

Училището по-рано каза, че „не одобрява и не насърчава никаква форма на злоупотреба“. Оттогава училището е придобито от друга компания, която каза в изявление, че не може да коментира минали събития.

Освен това, Хилтън каза, че би било почти невъзможно да се справи със забързания си работен график заедно със страничните ефекти от бременността.

„Графикът ми е извън контрол“, каза тя пред изданието, като отбеляза, че дните ѝ често са планирани година предварително.

„Никога нямаше да има подходящ момент да го направя, защото буквално нямам време да правя нищо в живота си“, каза тя.

Освен че сега е майка, Хилтън - която тайно посрещна две деца през последната година - има доста ангажименти.

42-годишнага Парис в момента е лице на хотелите Hilton, основател на медийната компания 11:11, водеща на подкаста „Аз съм Парис“, собственик на линия за кухненски съдове и прибори, диджей, а също и амбициозна поп звезда, която се е заела да пусне нова музика през следващата година.