Парис Хилтън разкри името на детето си

Синът й се казва Финикс Барън Хилтън Реум

Изповеди
22:15 - 24 Февруари 2023
9412
Парис Хилтън разкри името на детето си

Преди месец Парис Хилтън обяви изненадващата новина, че заедно с половинката ѝ Картър Реум са станали родители. Оттогава насам двойката не е разкривала подробности за наследника - единственото, което се знае, е, че детето е момче и че се е родило с помощта на сурогатна майка.

Но ето че настъпи и моментът, в който Парис е готова да повдигне леко завесата около личния си живот. Богатата наследница реши да разкрие името на новия член на фамилията, при това избирайки това да се случи пред значителна аудитория. Парис обяви публично как е кръстила сина си в своя подкаст на iHeartRadio - This Is Paris.

И като имаме предвид ексцентричността на 42-годишната звезда, няма как да се изненадаме от името, на което се е спряла. Нито пък от факта, че го е измислила още преди десет години.

"Спрях се на Финикс, докато четях наименованията на градове, държави и щати на картата.

Исках да намеря нещо, което да си подхожда с Парис (на английски името на френската столица се произнася по същия начин както и нейното - бел.ред.)", казва Парис и добавя: "Но най-важното, което ме накара да избера Финикс, е препратката към птицата - която пламва и след това се надига от пепелта, за да полети отново. Искам синът ми да израсне, знаейки, че триумфът и бедствията вървят ръка за ръка през целия ни живот."

Цялото име на наследника на Парис и Картър е Финикс Барън Хилтън Реум.

Второто име е знак на почит към покойния дядо на щастливата майка - Барън Хилтън. "Той винаги е бил мой ментор. Бяхме много близки и няма ден, в който да не ми липсва", обяснява внучката му.

Парис изненада феновете си на 24 януари, когато публикува снимка в своя Instagram, на която държи ръката на малкото си новородено бебе. "Ти вече си обичан отвъд думите", написа тогава звездата към поста.

Така желаното майчинство на Парис се случи само няколко месеца след някои противоречиви изказвания на собствената ѝ майка, 63-годишната Кати Хилтън.

През ноември 2022 г. тя сподели в интервю пред E! News, че Парис се е опитва да зачене, откакто със съпруга ѝ Картър са сключили брак, но имат значителни трудности.

"Това ми разбива сърцето, защото знам, че тя се старае всячески. Подкрепям я, казвайки ѝ, че много хора се борят с това и че понякога просто изисква повече време." Изказване, на което Парис публично реагира: "Не знам откъде ѝ хрумна всичко това! Изобщо, никога не е имало борба", заяви тя пред TMZ.