Парис, защо детето ти има такава огромна глава?

Малчуганът просто имал много мозък

Шоу
16:04 - 24 Октомври 2023
5840
Парис, защо детето ти има такава огромна глава?

Милиардерската наследница Парис Хилтън отговори на интернет недоброжелателите, които се бъзикат с огромната глава на нейното момченце Финикс.

Баровката сподели снимка със синчето по време на първото му пътуване до Ню Йорк, но коментаторите веднага се концентрираха върху главата на детето.

„Да не би да има енцефалит?“ попита последовател. „Подобно е на това, което изглежда, не се опитвам да бъда груб, но не изглежда нормално.“

Хилтън отвърна на критиците, след като потребител на социалната мрежа TikTok създаде видео в защита на 42-годишната Хилтън и нейното 9-месечно бебе.

„Има болни хора на този свят“, коментира видеото тя. „Ангелът ми е напълно здрав.“

Тя добави: „И да, разбира се, той е бил на лекар, просто има голям мозък“

По-късно Хилтън сподели изявление в своята история в своя инстаграм профил в отговор на негативността.

„Живеейки живот в светлината на прожекторите, коментарите са неизбежни, но насочването към моето дете или към някой друг е неприемливо. Това наранява сърцето ми по-дълбоко, отколкото думите могат да опишат. Работих усилено, за да култивирам среда, която е изцяло за любов, уважение и приемане и очаквам същото в замяна.“, написа тя.

Тя продължи: „Финикс е моят свят и е най-голямата благословия в живота ми. Всеки ден с него е напомняне за това, което наистина има значение. Трудно е да се разбере, че има хора, които биха се насочили към такава невинност. Надявам се, че хората могат да се отнасят един към друг с повече доброта и съпричастност.“

Парис и съпругът ѝ посрещнаха Финикс чрез сурогатна майка през януари.