Партиен нокдаун: Вместо 200, 19 души уважиха Кадиев в Казанлък

Политика
16:20 - 17 Юни 2021
7367
Партиен нокдаун: Вместо 200, 19 души уважиха Кадиев в Казанлък

Пълно фиаско претърпя проведената вчера предизборна среща с граждани и БСП активисти на водача на листата Георги Кадиев и още 10 кандидат-депутати в Казанлък. Вместо 200, едва 19 души се отзоваха на поканата за среща.

Събитието се състояло в камерата зала на Дом на културата "Арсенал", Казанлък, която е с капацитет 170 седящи места, пише BGReporter.info.

„Дори с ковид ограниченията и с намален капациет при интерес залата спокойно може да побере 100 души. Правете си изводите, щом се появиха едва 19 човека…”, коментира предизборния провал посърнал социалист.

В листата за Казанлък, освен наложеният централно от „Позитано” 20 водач, на провалената предизборна сбирка присъствали още Георги Гьоков и д-р Динко Господинов.

Господинов беше кандидат за общински съветник в листата на СДС в Гълъбово през 2019, но сега вече е кандидат за депутат от БСП.

“Успешната” кадрова подмяна върви с пълна сила. Каним СДС-ари и гоним “врагове с партиен билет”, после ги правим водачи на листа”, кометираха междувременно разочаровани членове на партията, присъствали на проваленото събитие.

Заради неочакваната липса на публика Георги Кадиев бил толкова неприятно изненадан, че даже не пожелал да говори пред малкото присъстващи. 

Динко Господинов бързо е сменил политическите си пристрастия.