Първи кадри от еротичния трилър с Никол Кидман

Шоу
21:53 - 03 Октомври 2024
4509
Първи кадри от еротичния трилър с Никол Кидман

Никол Кидман се завърна в заглавията с роля в новия еротичен филм „Бейбигърл“, който се очаква скоро и в българските салони, а реакциите вече са крайни, особено след излизането на първите кадри.

Сочната изява на Кидман се обсъжда преди масовото пускане на филма в кината и след неговата световна премиера на фестивала във Венеция. „Тази роля ме остави уязвима, изплашена и разкрита“, каза Кидман пред журналисти, а киномани припомниха, че актрисата има сериозен опит с голите сцени и провокативните сюжети, и само нещо много крайно да я смути така. Тя продължава да бъде сред най-търсените звезди.

От години Никол Кидман просто отказва да стои напълно облечена и възпитана. Преди месеци 57-годишната актриса прикова вниманието на публиката с нова разголена фотосесия в опит да покаже, че нейната сексуална енергия не е подвластна на пясъците на времето. Кидман планира и нова екранна офанзива с колекция от филми и сериали в продукция. Сред тях са заглавия като „Семейна афера“ и „Перфектната двойка“.

А в еротичния нов филм „Бейбигърл“ родената в Хонолулу, израснала в Австралия и покорила Америка актриса влиза в образа на по-възрастна дама, която започва сочна афера с 21-годишен стажант. Както се казва – честито на младежа! 

Никол Кидман вече е една от най-успешните актриси в историята на киното. Има “Оскар”, БАФТА, “Златна мечка” и няколко статуетки “Златен глобус”, но продължава да бъде жадна за успех и внушителни филмови постижения. Родена в Хонолулу, Хавай и израснала в Австралия, тя посяга към славата с и през 90-те успява да стане секссимвол, икона на стила и сериозна драматична изпълнителка. Някои от най-прочутите и обичани роли на Никол Кидман са във филми като „Широко затворени очи”, „Часовете”, „Мулен руж”, „Догвил”, „Студената планина”, „Далече, далече”, „Батман завинаги”, “„Австралия” и др.

Кидман твърди, че няма рецепта за успех и хармония: „Може да се каже, че животът ми е импровизация. Отделно смятам, че няма такова нещо като перфектен живот.”