Първи любовни искри в "Биг Брадър"

Бургаската батка Виктор налази Беба

Ексклузивно
23:00 - 10 Октомври 2024
13329
Първи любовни искри в "Биг Брадър"

Бургаската батка Виктор налази съквартирантката си Теодора Янева, по прякор Беба, видя Lupa.bg. Бившата гимнастичка стана известна преди време покрай авантюрата си с бившия футболист на ЦСКА Митко Митков. Настоящият играч на Септември (София) имаше връзка с каката, която впоследствие го заряза. 

При представянето си шоуто Беба обясни, че е бивша гимнастичка, че е независима и необвързана. Амбицирана да разбие Къщата. От няколко години Теодора има свой салон за красота, кръстен на нея - "Бебка". 

Eдрогърдата брюнетка също си падна по гологлавеца и започна да го разпитва за личния му живот. Виктор каза на Беба, че вече иска да има жена и семейство, намеквайки й, че е сериозен. При влизането си в риалитито пък каза точно обратното, че е с чувствителна душа, но няма нищо против да сваля всичко, което мърда. 

Във визитката си 29-годишният нацепен бургазлия обяви, че в къщата първо ще се огледа и след това ще реши коя от дамите ще е негова мишена. Е, явно бързо си я набеляза и изглежда нещата ще му се получат.

"Всички в краката бръснати, а в главата блъснати!" - коментира зрителка на шоуто по адрес на нацепената батка.