Първи снимки на Деси Радева след болницата

Президентшата се появи с марков панталон за 500 лева

Любопитно
14:15 - 08 Май 2021
22754
Първи снимки на Деси Радева след болницата

Съпруга на президента Румен Радев - Десислава, е напълно възстановена от операцията, която претърпя през миналия месец, когато бе приета по спешност в болница в тежко състояние с 3 мозъчни аневризми.

Съпругата на президента Румен Радев се върнала към обичайното си ежедневие, а навръх празника на труда 1 май направи и официалното си завръщане в обществения живот на страната.

Деси Радева придружи върховния главнокомандващ по време на посещението му в Първомай, където той бе официален гост на празника на града.

За събитието Десислава бе заложила на елегантна визия ала Дама Пика в черно и червено. Тоалетът ѝ се състоеше от три части – панталон, блуза и сако, а типичните за нея равни обувки тя бе заменила с чепици на висок ток от черен велур.

Акцент във визията на президентшата бе яркият ѝ разкроен червен панталон, който се оказа и поредното марково попълнение в нейния пищен гардероб. Той е дело на една от най-любимите ѝ модни къщи – „Макс Мара“, а цената му е 250 долара, или около 400 лева.

След официалното тържество двамата с президента били поканени и на обеден банкет на открито. На един от фотосите им за спомен в пролетния град зад тях се виждат отрупаните с чаши с бяло вино и кетъринг маси.

След изкаран коронавирус и болничен престой Радева не изглежда много променена. Единствено разлика се забелязва в цвета и дължината на