Първи снимки от сватбата на Боби Турбото и Калина Крумова

Двамата си казаха “да” в събота в луксозен ресторант на къмпинг “Градина”

Новини
11:11 - 20 Юни 2022
11975
Първи снимки от сватбата на Боби Турбото и Калина Крумова

Боби Турбото и бившия депутат и тв водещ Калина Крумова се похвалиха със снимки от приказната си свтаба, която се състоя в Созопол. Двамата си казаха “да” в събота в луксозен ресторант на къмпинг “Градина”. За най-важния си ден 41-годишният младоженец бе избрал бяла риза, мастиленосин елек със същия цвят вратовръзка и черен панталон. Булката пък бе с красива дантелена бяла рокля, а косата ѝ бе прибрана в небрежен кок.

Бившата депутатка вече добави и фамилията Захариева към своята в профилите си в социалните мрежи.  Това не е първи брак за Калина. Когато е на 17 години, тя се омъжва за бизнесмена Николай Филипов, с когото имат син - Николай.

Досегашният ерген Борислав Захариев си остава известен с образа на Боби Турбото от предаването на Иван и Андрей “Сблъсък”. Неговата избраница Калина е родом от Бургас. Тя започва своята телевизионна кариера в телевизия СКАТ като водеща на сутрешния блок “Ранни вести”. После става водеща на сутрешния блок на Нова тв “Здравей, България” заедно с Христо Калоферов. През 2013 година досега на нейното място застава Мира Иванова. Калина Крумова е и най-младият депутат в 41-ото народно събрание от партията на Волен Сидеров “Атака”. Сега работи като пиар.