Първо в Lupa.bg: 14 кукувици платиха на Капитонова 6 бона да ги учи на свирки

По непотвърдена информация става въпрос за ученички от елитно частно училище

Шоу
16:26 - 28 Ноември 2023
10742
Първо в Lupa.bg: 14 кукувици платиха на Капитонова 6 бона да ги учи на свирки

Завиждайте, колкото искате, но докато сте ринали сняг през уикенда, за 48 часа шавливата рускиня Виктория Капитонова е изкарала пари, за които работите няколко месеца. След като предизвика истински фурор в мрежата със своя ценоразпис, топ инфлуенсърката вече осребри два пакета за 24 часа по 2 999 лева парчето.

Както вече е известно, Капитонова си обяви цената публично и вече се продаде за 48 часа при това не на кого да е, а на цели 14 момичета, които са платили скромната сума от 6 хил. лева, за да бъдат с нея цял уикенд в топ хотел.

В цената се включва закуска, обяд, вечеря, СПА процедури, снимки и показване на момичетата в мрежата на Виктория Капитонова.

Кобилкина първа учеше нашенките как да се справят, когато попаднат на мъж с малък член

Според запознати уроците на палавницата навлизат дълбоко в интимния живот. Също като сънарочдничката си Наталия Кобилкина, участничката в "Ергенът" провеждала уроци по правене на фелацио, анална стимулация и други начини интимният партньор да бъде максимално задоволен.

Момичетата, позволили си да наемат Капитонова, държат на своята анонимност. По непотвърдена информация обаче става въпрос за ученички от елитно частно училище, все баровски чада, като не е съвсем ясно дали всички имат навършено пълнолетие.

Според част от последователите си тя прави гениален маркетинг със своята стратегия като предизвика вълна или от възмущение, или от възхищение и, а за самата нея лоша реклама няма. По това може да се съди и от участието й в първия сезон на "Ергена", където си спечели повече негативи, отколкото позитиви, въпреки че беше победителка в риалитито.