Първо в Lupa.bg: Бареков подарява джип на пловдивска болница

Призовавам младия милионер Ангел Джамбазки да се присъедини към акцията, настоя журналистът

Ексклузивно
15:14 - 18 Април 2020
9621
Първо в Lupa.bg: Бареков подарява джип на пловдивска болница

Николай Бреков готви ново дарение за болница в Пловдив. След като наскоро журналистът даде 10 000 лева лични средства за битката с коронавируса, сега бившият евродепутат подарява баровския си джип, видя Lupa.bg.

Ето какво написа Николай Бареков на стената си във фейсбук:

Във вторник дарявам личния си джип "Рейндж Ровър" в отлично състояние и най-големия възможен модел (Деклариран надеждно пред КПКОНПИ) за нуждите на Болница Свети Георги в родния ми Пловдив и за обслужване на Лабораторията за COVID 19, за която вече дарих десет хиляди лева. Дарявам означава БЕЗВЪЗМЕЗДНО И ЗАВИНАГИ с дарителски акт пред нотариус.

Това вече е съгласувано с кмета на града. Във връзка с катастрофата във Видин определям дарителство от 2500 лева месечна заплата и еднократен бонус от 2000 лева за лекар - инфекционист, който би се съгласил да помогне там за срока на тази епидемия.

За което ще уведомя щаба своевременно. Тоест за неразбралите - плащаме заплатата на желаещ да помогне в този момент! (Предлагам колегата Ангел Джамбазки, когото заедно всички направихме млад милионер, да се присъедини към моята скромна дарителска кампания, вместо да дава глупави и безкрайно закъснели съвети по телевизията).