Първо в Lupa.bg: Благо Джизъса заби нова плеймейтка (СНИМКИ)

Нещо за четене
14:40 - 18 Март 2022
21499
Първо в Lupa.bg: Благо Джизъса заби нова плеймейтка (СНИМКИ)

Благой Георгиев, по-известен като Джизъса, е зарязал Златка Райкова заради по-младата моделка Таня Дешева. Силиконката е известна като бивше гадже на риалити звездата и фитнес инфлуенсъра Адриан Зурков. Таня и Адриан бяха заедно повече от три години. Дешева също е плеймейтка. Тя е родом от Благоевград, но от години живее в София, където е станала заварката с Благой, научи Lupa.bg.

Слабият ангел на бившия футболист се предал пред силиконовите прелести на хубавицата, която се различава от Златка само по цвета на косата си. И двете мадами са тунинговани от глава до гърди, имат еднакви вежди, мигли и прически.

Дешева има зад гърда си и един провален брак с бизнесмен от Благоевград, като бракът им изкара около 4 години, а след това македонката се залюби със Зурков, като и с него беше горе-долу толкова. 

Благой е хлътнал по Таня, но все още не иска да се показва с нея, защото знае какви ще са коментарите за новата му връзка. Най-набожният ни футболист има 4 деца от 3 различни жени, но далеч не мисли да спира с размножаването си и като нищо съвсем скоро ще забремени и новата си. В социалните мрежи вече текат залози кога ще се появи наследник №5 на плейбоят.