Първо в Lupa.bg: Бойко кара без ръце, размина се с ПТП (ВИДЕО)

Любопитно
14:26 - 12 Ноември 2020
11475
Първо в Lupa.bg: Бойко кара без ръце, размина се с ПТП (ВИДЕО)

Премиерът Бойко Борисов се размина на косъм от ПТП, след като пусна волана на служебния джип, докато обяснява на здравния министър Костадин Ангелов и на шефа на „Пирогов” Асен Балтов предимствата на новата магистрала „Европа”, забеляза Lupa.bg.

Премиерът пуска волана.....

Министър-председателят очевидно не е в кондиция след тежката битка с коровируса, за който вече е доказано, че влияе на координацията. След като прави поредната си спирка по маршрута, за да побъбри с работници на аутобана, Борисов дава газ, но, ръкомахайки, пуска волана на тойотата и тежката машина се отправя към мантинелата.

...и джипът аха да се забие в мантинелата, ако бодигардът от НСО не се бе намесил

Бързата намеса на гард от НСО, който се вози на седалката до него, предотвратява инцидент, като хваща волана, докато премиерът реагира и поеме контрола в свои ръце.

Бойко днес отново яхна джипката, за да се порадва на пъpвият 17-ĸилoмeтpoв yчacтъĸ oт AM "Eвpoпa" мeждy Дpaгoмaн и Cливницa, който вeчe e в дeйcтвиe. Инвecтициятa e зa 117,3 млн. лeвa и e oт peпyблиĸaнcĸия бюджeт.

Видео от историята вече е качена на стената на Бойко Борисов във фейсбук. Вижте опасния момент след 3,30 мин. на записа.