Първо в Lupa.bg: Дарина Павлова и Марта Вачкова купонясват при Божков (СНИМКИ)

Двете приятелки се глезят в тузарски хотел в Дубай, къде е рожденикът Владо Пенев?

През ключалката
21:40 - 24 Октомври 2020
24115
Първо в Lupa.bg: Дарина Павлова и Марта Вачкова купонясват при Божков (СНИМКИ)

Марта Вачкова и Дарина Павлова купонясват заедно в Дубай - любимата дестинация на българските богаташи и плеймейтки, научи първо Lupa.bg. Щерката на големия актьор Григор Вачков пусна в инстраграм своя снимка с Мадам Мулти от арабската държава, от която става ясно, че двете някогашни състудентки от ВИТИЗ и приятелки са решили да удължат лятото си и са се отдали на почивка в горещ Дубай, където дневните температури продължават да са повече от летни - 35-36 градуса.

Засега остава загадка дали Марта и Дарина са в компанията на близкия приятел на Вачкова и техен колега Владо Пенев, който днес празнува 62 години. По информация на Lupa.bg актьорът купонясва в чужбина и тази вечер не участва в предаването "Маскираният певец", където е жури. Владо и Марта винаги празнуват рождените си дни заедно и често правят това в странство.

Бизнесдамата и актрисата са отседнали в един от най-тузарските хотели в емирството, което напоследък е особено популярно у нас покрай изгнаничеството на хазартния бос Васил Божков. Щерката на Митко Бомбата сподели красиви фотоси от залеза над Персийския залив, от плажа, където двете топ приятелки се забавляват и от нощен Дубай с изглед към емблематичния за града петзвезден хотел Аtlantis, The Palm - символ на арабския лукс и на разкош.

Актрисите са присъствали и на светлинно-музикалното шоу на най-впечатляващия фонтан в Дубай, който бе открит преди два дни. Това е най-новата атракция в арабското емирство, която бе вписана в Книгата на рекордите на Гинес като най-големия правен някога фонтан. Фонтанът "Палм фаунтин" е с площ от от 1300 квадратни метра и е разположен на изкуствения остров "Палм джумейра" край Дубай.

Марта Вачкова и Дарина Павлова са близки приятелки от студентските си години във ВИТИЗ и вече 35 години са неразделни, макар че вдовицата на Илия Павлов отдавна не живее в България, а дели времето си между Италия и САЩ и непрекъснато обикаля по света. През последното десетилетие всяко лято Марта гостува в италианския дом на мултимилионерката и двете се отдават на приятни изживявания в Сардиния или в Сицилия, отдъхвайки на скъпарски яхти. Целият масраф естествено се плаща от Дарина Павлова, като мнозина коментират, че когато почиват заедно сестра Жекова от "Откраднат живот" е на издръжка на Мадам Мулти.

Тази година заради пандемията и заради извънредното положение в цял свят, което доведе до затваряне на всички граници, Вачкова не успя да летува при Дарина в Италия, която в началото на епидемията от COVID-19 се оказа най-тежко пострадалата страна. Миналата година двете приятелки отседнаха в най-скъпия хотел в Истанбул и пак се отдадоха на купон и шопинг. Преди време съпругата на боса на "Мултигруп" дори покани Марта на парти, на което присъстваше и нейният покровител и екс любовник Силвио Берлускони.