Първо в Lupa.bg: Делян Добрев закъса с кръста, лекуват го с магнити

Ексклузивно
19:30 - 12 Март 2023
9927
Първо в Lupa.bg: Делян Добрев закъса с кръста, лекуват го с магнити

Кандидатът за народен представител от ГЕРБ и бивш енергиен министър Делян Добрев го закъса със здравето в разгара на предизборната кампания. Той самият обяви преди няколко дни, че се намира в Клиниката по ревматология в София и благодари на докторите там, че се грижат за него.

По ирония на съдбата, малко след като беше изваден в последния момент от списъка „Магнитски“ и се спаси името му да не е редом до това на колегата от ГЕРБ Влади Горанов, Добрев ще ходи... опасан в магнити.

Магнитен колан ще пази Делян Добрев

Заради силни болки в кръста, кандидат-депутатът се е обездвижил и е бил приет за лечение в ден, в който е имал предвидена тв изява. „Извинение към Нова тв за пропуснатото участие вчера! До няколко дни ще подновя срещите и участията в кампанията“, написа бившият министър във Фейсбук.

За да го вдигнат от леглото, след серия от инжекции и вливки, лекарите са му дали да носи магнитен колан за кръст, който да не сваля, докато възпалението не утихне. От понеделник Добрев ще си носи магнитите на всяко интервю и предизборна изява.