Първо в Lupa.bg: Депутат от ГЕРБ звезда в "Откраднат живот"

Новини
21:06 - 17 Септември 2019
15308
Първо в Lupa.bg: Депутат от ГЕРБ звезда в "Откраднат живот"

Депутат от ГЕРБ се снима като актьор в хитовия български сериал "Откраднат живот", похвалиха се продуцентите. От този вторник, 17 септември, в медицинската поредица участва актьорът Евгени Будинов, който от 2 години е народен представител от управляващата партия.

Будинов влезе в парламента през 2017 г., след като Антон Тодоров напусна парламентарната група покрай избухнал скандал с гостуването му при Виктор Николаев в Нова тв. Тогава Тодоров се оттегли, а Будинов зае мястото му в Народното събрание като следващ в листата. Актьорът минава за един от депутатите, приближени до Цветан Цветанов. Евгени е от гражданската квота на ГЕРБ, бил е препоръчан в партията от Христо Мутафчиев.


„Щастлив съм, че една моя мечта се сбъдна и мога да участвам в един от най-хубавите сериали в българския тв ефир. Харесва ми, че мога да работя с такива прекрасни професионалисти – не само от актьорския състав, но и всички, които участват в този процес. Истината е, че това е нещо мащабно – работим в огромна болница, която съдържа всичко необходимо за такава среда в реалния живот. За мен е предизвикателство, защото обикновено ме търсят за по-комедийни роли, а тук образът е драматичен. Доктор Петмезов е гастроентеролог – възпитан и етичен мъж, който много добре се разбира с жените. На зрителите мога да кажа да очакват неочакваното!“, разказва в аванс за ролята си Евгени Будинов.

Историята на осиновителката, в чийто образ влиза актрисата Аня Пенчева, ще продължи да вълнува лекарите и тази седмица. Драматичната съдба на дъщеря й ще върне и д-р Огнянова към стари, но ужасяващи спомени. Страховете й ще се опита да разтълкува д-р Табаков, а един от най-близките й хора – д-р Ковачев, ще остане наблюдател въпреки емоциите. Ситуацията ще ескалира и в кабинета на Евгения, която ще попадне в истинска буря след уговаряне на среща между проф. Цонев и един от големите му врагове...