Първо в Lupa.bg: Деян Донков държи ръката на Радина, докато ражда (СНИМКИ)

През ключалката
11:30 - 09 Февруари 2021
6506
Първо в Lupa.bg: Деян Донков държи ръката на Радина, докато ражда (СНИМКИ)

Деян Донков смята да присъства на раждането на третия си син, който ще носи името Йоан, научи Lupa.bg. Любимата на актьора - Радина Кърджилова ще роди в близките дни в пловдивската болница "Селена". Артистичното семейство е решило таткото да стиска палци в родилната зала, като най-вероятно заради пандемичните мерки той ще бъде допуснат само за малко и то зад стъклен прозорец.

За да присъства на щастливото събитие Деян е отменил редица свои професионални ангажименти през февруари, с изключение на снимките на историческата сага "Залог", в която той играе княз Фердинанд. През последните седмици Донков не се отделя от Радина, като всяка седмица той придружава Радина за женските консултации в Пловдив при гинеколога д-р Даниел Ставрев.

Двамата актьори непрекъснато споделят в социалните мрежи общи снимки от семейното им щастие, а Донков на няколко пъти публично се обясни в любов на Радина. Бременната актриса и половинката й заснеха и фото сесия за родно списание. Бременността разхубави 34-годишната актриса.

Lupa.bg научи, че Донков е наел квартира в Пловдив, където бебето ще прекара първите дни след изписването си от болницата. Възможно е обаче семейството да се прибере и директно в София, след като майката и малкият Йоан напуснат родилния дом.

Това ще е втори син за Деян и Радина. Те вече имат едно дете - Христо, който е на 4 години и половина. Радина и Деян са заедно от десетина години. Първородният им син се появи на бял свят на 23 юни 2016 г. Щастливите родители кръстиха момченцето на бащата на актрисата - Христо. 

46-годишният Деян Донков има и 14-годишен син от връзката си с актрисата Анастасия Ингилизова, който е кръстен на него.