Първо в Lupa.bg: Дните на Саша Илич са преброени!

Бият шута на сръбския треньор на ЦСКА, отнемат лентата на капитана Турицов

Спорт
11:01 - 28 Юли 2023
5367
Първо в Lupa.bg: Дните на Саша Илич са преброени!

ЦСКА остава без треньор до дни, научи Lupa.bg. Шефовете на "Армията" са бесни на Саша Илич след трагичното представяне срещу Сепси снощи. Армейците, които нямаха загуба на своя стадион в евротурнирите от 18 год., загубиха с 0:2 от румънците и са пред отпадане още на старта в Лига на конференциите.

Вечерта е имало разговор на висок тон между Данаил Ганчев и сръбския специалист, който е един от малкото, започнали втори сезон в клуба. Илич не успя да спечели и нито един важен мач в последните месеци, което допълнително наляло масло в огъня. 

Шефовете, заедно с феновете, недоволстват и от страхливата игра и тактиката на Саша Илич, тъй като от години не бяха давани толкова пари за качествена селекция, каквато е в момента според мнозина.

В социалните мрежи се надига страшен вой срещу сръбския треньор, който миналия сезон за малко не изведе ЦСКА до бленуваната титла. Голяма вина за този провал има и защитникът Иван Турицов, който кръг преди края изпорти дузпа в последната минута срещу ЦСКА 1948 и по този начин шампионският трофей остана в Разград за пореден сезон.

В близките днес се очаква Турицов да бъде разжалван и да му бъде отнета капитанската лента. Причината е идиотската му проява след поражението от Сепси - след последния съдийски сигнал и по път към съблекалните, той си позволи да покаже среден пръст на негодуващата публика на ЦСКА. 

Късно вечерта Иван Турицов се извини за постъпката си, след като написа пост в профила си във Фейсбук, но това не омилостиви феновете, които продължават с жлъчните си коментари по негов адрес.