Първо в Lupa.bg: Духовникова към Карамазов: Обичам те, Владе!

През ключалката
22:30 - 28 Декември 2019
74338
Първо в Lupa.bg: Духовникова към Карамазов: Обичам те, Владе!

Теодора Духовникова и Владимир Карамазов за пореден път публично демонстрираха близките си приятелски отношения, а в емоционален изблик актрисата дори написа във фейсбук "Обичам те, Владе". Двамата споделиха и свои общи фотографии от снимките на хитовия сериал "Дяволското гърло", който донесе още по-голяма популярност на актьорите. Коледно-новогодишните празници зеленооката красавица прекарва със семейството си в Рим, а Владимир Александров, както е истинското име на Карамазов, предпочете да се уедини в Родопите и то в петзвездния хотел "Орловец", където бе настанен екипът на "Дяволското гърло". 

Теодора и Владо играха ченгета в "Дяволското гърло"


"След като казах на Теди, че съм в Родопите и точно в Hotel Orlovetz 5* Pamporovo, вижте какво последва...", написа Владо и постна изповедта на Духовникова, която път тя сподели в личната си страница във фейсбук.

Карамазов разплака Духовникова, показвайки й снимка, че се е настанил в нейната стая, в която е спяла в хотела в Пампорово по време на снимките на сериала

А ето и какво сподели актрисата (запазваме оригиналния текст): 

"Да си в Рим, да си мислиш, че по-хубаво от това няма как да бъде и да ти звънне един от най-любимите ти хора на тоя свят -Vladimir Karamazov ...и да те пита - Къде си, Дуде, и ти с една наперена гордост да кажеш- В Рим съм, Дуде, ти къде си? И той да ти отговори едно съвсем простичко “В Родопите съм”, и леко да те заболи сърцето от това и после той да продължи “В хотел Орловец” (нашият хотел, където снимахме Дяволското Гърло) и като си спомниш всичките Родопи и всичките изгреви и всичките залези и всичките хора и всичките спомени там и като вече ти се стори Рим просто един град, с който всъщност нямаш нищо общо, освен общите туристически снимки на милиони туристи....

и когато вече почти през рев попиташ- Къде точно си? - и Владо ти отговори (пак така, съвсем просто) - “В твоята стая, където спеше по време на снимките”..... И като ти се дореве. И като си дадеш сметка, че всъщност никой град и никоя държава няма никакво значение. И че всъщност най-хубаво може да ти е било на три часа път от вкъщи с кола. Зависи с кого, какво и защо си бил там...❤️ Обичам те, Владе. Знам, че ще направиш страхотни снимки по нашите места, целувки на боровете и на теб и на най-хубавите Родопи..."
 
 

Любовна искра пламна между героите на Карамазов и Духовникова в "Дяволското гърло"
 

Теодора Духовникова и Владимир Карамазов са близки приятели и колеги от над 15 години. Двамата си партнират в редица филми и театрални постановки. Актьорите приемат с насмешка всякакви пикантните слухове и подмятания, че са любовници и в живота.