Първо в Lupa.bg: Емилия е бременна в 4-ия месец (СНИМКИ)

Нещо за четене
20:53 - 14 Ноември 2019
39251
Първо в Lupa.bg: Емилия е бременна в 4-ия месец (СНИМКИ)

Емилия е бремена в 4-ия месец, научи сензационно Lupa.bg от нейни колежки. Певицата не потвърждава официално хубавата вест, но слуховете вече се носят в чалга бранша. Пред репортер на Lupa.bg тя не пожела да уточни дали в действителност чака дете, както усилено се говори.

Доказателството е и силно наедрялото коремче на блондинката. Преди ден 37-годишната изпълнителка беше на участие във Велико Търново и озадачи с формите си. Малко преди да се качи на сцената на клуб "Премиум", фолкзвездата помоли да не се правят снимки, но въпреки това доста от присъстващите в заведението са я заснели с телефоните си.

Коремчето на Емилия вече си личи

Емилия е щастлива покрай връзката си с милионера Жорж Башур и неотдавна намекна, че много би желала да има дете от него. Пайнерката уточни, че не работи целенасочено по въпроса, но ако това се случи, и двамата с половинката й ще са много щастливи. Звездата на фолка вече има две деца от предишния си съпруг Коко Динев. Тя отглежда като свое и дъщерята на партньора си Жорж Башур. Преди 2 години Башур загуби сина си в жестока катастрофа, при която тежко ранена бе и Емилия.