Първо в Lupa.bg: Ето го бебето на Милото (Снимки)

Жената на Сърменов разходи малката госпожица в центъра на София

През ключалката
15:20 - 14 Ноември 2019
5201
Първо в Lupa.bg: Ето го бебето на Милото (Снимки)

Директорът на Сатиричния театър Калин Сърменов упорито пази личния си живот и семейството си в тайна. В средата на август Милото от сериала "Седем часа разлика" стана женски татко за трети път, но крие най-малката си дъщеря от медиите. Репортер на Lupa.bg успя да засече младата майка Боряна на разходка с малката принцеса, която е почти на 3 месеца.

Жената на Сърменов още не е възвърнала напълно стройната си фигура, но изглежда изключително добре, забелязваше се, че Боряна е с прическа, сякаш току що излязла от фризьорския салон. Тя бе без грим, но това никак не я смущаваше, напротив - гледаше да не се набива на очи и кротко буташе количката с новородената си дъщеря. Родителите крият дори и името на детето, само се знае, че най-вероятно то започва с буквата "А".

През юли директорът на Сатиричния театър омъжи в разкошна вила край София най-голямата си дъщеря - Дария, която е от първия му брак. От втората си съпруга Боряна 56-годишният актьор има още едно момиче - тийнейджърката Димана. Имената на двете красавици са избрани така, че да носят част от името на баба си.

Романтичната приказка на Калин и голямата му любов започва, когато той е на 35, а тя едва на 17 години. Първата им среща е в коридорите на Сатиричния театър, където смелата Боряна прави решителната крачка към своя любим и така двамата са заедно близо 20 години.