Първо в Lupa.bg: Ето го големия победител в „Сървайвър“!

Нещо за четене
23:09 - 27 Април 2022
9055
Първо в Lupa.bg: Ето го големия победител в „Сървайвър“!

Пълен триумф изживя режисьорът Зоран Петровски на финала на „Сървайвър“. Македонецът заслужено спечели екстремното риалити и се доказа като най-острия ум в шестия сезон на предаването. Първото място му донесе голямата награда от 150 000 лева и популярност, съизмерима с тази на половинката му - актрисата Силвия Петкова.

Красивата звезда, позната от театъра, малкия екран и киното, подкрепи мъжа си на финала на живо в София, а най-щастлив от победата на Зоран беше малкият му син Сива, който също седеше в публиката. „Чувството от победата е страхотно. „Сървайвър“ беше най-готиното преживяване в живота ми“, заяви развълнуван режисьорът, след като взе чека и силно прегърна жена си и детето си.

Въпреки че не успяха да се преборят за приза, останалите две финалистки - компютърната специалистка Ганка и спринтьорката Кари, запазиха самообладание и приеха поражението си с достойнство. Водещият - актьорът Владимир Карамазов, се справи перфектно с ролята си и въпреки че беше рожденик, не прояви суета и не насочи вниманието към празника си.    

С интелигентната си игра Зоран доказа, че „Сървайвър“ може да бъде спечелен не само с мускули, а и със стратегия. С влизането си в предаването той създаде силни коалиции, използва умно предимствата си, заложи капани на конкурентите си и методично ги отстрани. През целия сезон на Филипините македонецът се движеше по ръба, но винаги оцеляваше, а неочакваните му маневри направиха играта по-цветна и непредвидима. Тези качества на Зоран накараха повечето членове на журито, в което влязоха отпаднали участници от този сезон, да го посочат за свой фаворит и да го изберат за победител.