Първо в Lupa.bg: Евродепутат от ГЕРБ си присади коса

Общество
17:20 - 14 Септември 2020
10057
Първо в Lupa.bg: Евродепутат от ГЕРБ си присади коса

Евродепутатът от ГЕРБ Андрей Ковачев си е присадил коса в елитна клиника за естетична хирургия в Белгия, научи Lupa.bg. 52-годишният политик броил 10 000 евро, за да се разкраси и подмлади, твърдят източници от политическите среди в Брюксел.

Острието на ГЕРБ в Европейския парламент оплешивява рано, както е видно и от негови снимки още от младежките години. Ковачев е евродепутат от 2009 г., а в предишния мандат на ЕП бе водач на групата на ГЕРБ.

Месечно евродепутатите получават около 7000 евро, така че платената от българския политик сума за присаждане на коса му е съвсем по джоба.

Андрей Ковачев преди...


След конструирането на настоящия Европарламент Ковачев, който е сред най-активните представители на Европейската народна партия, отново бе избран за член на Председателството на Европейския Парламент (квестор). Явно българският евродепутат е сметнал, че заема достатъчно високи постове и е редно да се погрижи за външния си вид, който и без това е безупречен.

... и сега


В началото на лятото колеги на гербаджията в ЕП забелязаха, че Ковачев вече не е толкова плешив и олесялото му теме вече е покрито с червеникаво-кафяви косми. Освен че си е присадил коса политикът си е вапцал новите коси.

За поддържане на окосмяването по главата обаче са нужни непрекъснати  процедури през няколко месеца, като всяка от тях струва между 3000 и 6000 евро, в зависимост от броя присадени косми.

От последните снимки, които Ковачев пуска в профила си във фейсбук, се вижда, че той изглежда видимо доволен от новата си коса.