Първо в LUPA.BG: Футболист открадна жената на хакер №1

Докато Иван Тодоров гние в ареста, любимата му Гергана палува с Павел Виданов в софийска дискотека

Нещо за четене
16:17 - 30 Септември 2019
23048
Първо в LUPA.BG: Футболист открадна жената на хакер №1

Арестуваният за хакерската атака срещу НАП и обвинен за кибертероризъм бос на „ТАД груп” Иван Тодоров окончателно бе зарязан от гаджето си Гергана, с която живееше под един покрив на семейни начала през последните 2 години.

Докато 42-годишния мултимилионер, прочул се като хакер №1 в страната, търка наровете на следствения арест, възлюбената му Гергана вече си е намерила нов мъж. В събота репортер на Lupa.bg видя знойната брюнетка с новото й гадже – футболиста Павел Виданов. Двамата изкараха танцувайки и целувайки се почти до сутринта в препълната софийска дискотека „Театро”, известна като любимото заведение на ДДС аферисти, наркотърговци и други заможни сенчести обитатели на столицата.

Босът на "ТАД Груп" Иван Тодоров бе заменен от друг мъж в обятията на красивата столичанка Гергана

Гергана и новото й гадже на няколко пъти се затваряха сами за по няколко минути във ВИП тоалетната в дискотеката, където обикновено се шмърка кокаин в промишлени количества. Какво точно са правили в тоалетната доскорошната изгора на Иван Тодоров и ритнитопковецът, така и не се разбра. Двамата обаче напуснаха заедно заведението към 5 сутринта.

През пролеттна на 2017 г. босът на „ТАД Груп” Иван Тодоров поиска развод от дългогодишната си съпруга Весела и я заряза сама с детето им, за да се посвети на любовта си с дългокраката брюнетка Гергана от София. Шефът на хакерите, ударили НАП, се бръкна с над 800 000 лева за тузарски апартамент в затворения жилищен комплекс „Стела Бояна” в София, където заживя с изгората си.

Жената до Иван Тодоров го напусна и вече официално демонстрира новата си връзка с футболиста Павел Виданов

Двамата даже планираха годеж, но това лято Иван Тодоров бе арестуван като поръчител на хакерската атака срещу НАП, при която бяха източени личните данни на над 5 милиона българи. Оттогава Иван Злото, както е известен варненския милионер, е в ареста и го застрашава присъда до 20 години затвор. Проблемите на боса на „ТАД Груп” обаче не трогнаха любимата му Гургана, която го заряза официално. Още преди месец хубавицата е напуснала апартамента, в който живееше на семейни начала с Иван Тодоров и вече има нов мъж до себе си – футболиста Павел Виданов.

Павел Виданов няма кой знае какви успехи като футболист, но жъне овации на нежния фронт

31-годишният спортист е юноша на ЦСКА, но не се разви в Борисовата градина заради липса на достатъчно качества. За последно защитникът защитаваше цветовете на скромния литовски тим Атлантас (Клайпеда). Негови познати разкриха, че Виданов се е прибрал в края на месец август в България именно заради хубавата Гергана, с която и преди години бил гадже, но тя го зарязала заради Иван Тодоров.