Първо в Lupa.bg: Геят Дан Балан ползва Андреа за прикритие

Румънският изпълнител е известен с еднополовата си ориентация още от времето на "О-Зоун"

През ключалката
14:30 - 18 Декември 2019
22449
Първо в Lupa.bg: Геят Дан Балан ползва Андреа за прикритие

Румънската звезда Дан Балан тези дни беше обявен от редица комшийски медии за любовник на нашенската фолкаджийка Андреа. "Сензацията" тръгна от приближен до певеца лайфстайл сайт и беше препечатана от десетки "новинари". Истината обаче е, че тъмнокосият красавец е зле прикрит хомосексуалист и периодично пуска подобни партенки, за да не загуби обожаващата го дамска аудитория, научи Lupa.bg от колеги в Букурещ.

Въпреки че Дан Балан е голяма звезда в Румъния, Молдова, Русия, а и у нас, той упорито крие личния си живот. В музикалните срещи обаче отдавна вървят слухове, че хубавецът върви твърдо по левия тротоар. Всъщност, интересни неща се говорят за всички членове на хитовото трио "О-Зоун", което разби европейските класации преди 15-ина години.

Със или без фотошоп, чарът на Андреа не работи при Дан Балан

Дан Балан минава за отявленият гей в бандата, дребосъкът Раду Ширбу прескача от мъже на жени и обратно без задръжки, а Арсение Тодираш се смята за единственият в триото с традиционна ориентация.

Според източниците ни от Северната ни съседка мениджърът на Балан Йордан Жул отдавна тъсел с коя дама да му припише интимна афера, особено откакто певецътт прехвърли 40 години. Спрял се на Андреа заради скорошната й раздяла с Кубрат Пулев, отразена в комшийските медии. И поради факта, че пухкавата блондинка неведнъж е била на една сцена с Дан Балан.