Първо в Lupa.bg: Готвят уличен пуч срещу Румен Радев

Политика
15:05 - 12 Ноември 2020
10152
Първо в Lupa.bg: Готвят уличен пуч срещу Румен Радев

Уличен пуч срещу президента Румен Радев се готви пред БНТ от активисти на ГЕРБ, разкриха запознати пред Lupa.bg. Утре държавният глава е поканен за основен гост в публицистичното предаване "Панорама", като той е заявил, че ще седне на стола пред Бойко Василев на живо след централната емисия новини. 

Поддръжници на управляващите пък се стягали за размирици на "Сан Стефано" 29 като щели да се опитат да блокират президентския кортеж. 

В същото време в социалните мрежи вече се заражда контрапункт на замисленото от герберите и феновете на Бойко Борисов. Радевисти се готвят да посрещнат протестиращите срещу държавния глава с плакати "Мутри, вън" и с много по-голяма численост. 

Това издание на "Панорама" ще е първото от над 1 месец с участието на политик. Досега Бойко Василев канеше медици, социолози, политолози и артисти, които да коментират актуалните теми. До тази "почивка" се стигна след размириците край сградата на БНТ от края на септември и началото на октомври, когато се стигна и до физически сблъсъци между полицията и демонстрантите. 

Снимка: Агнес Методиева