Първо в Lupa.bg: Инцидент отложи концерт на Кеца (ВИДЕО)

Култура
21:05 - 29 Юли 2020
5391
Първо в Lupa.bg: Инцидент отложи концерт на Кеца (ВИДЕО)

Инцидент отложи дългоочакваното завръщане на Васил Найденов на сцената с бутиков концерт на морето след продължителната карантина в страната и забраната за провеждане на културни мероприятия. За щастие самият певец е добре, но член на неговия бенд е пострадал при битов инцидент и затова Кеца отложи участието си, предвидено за 30 юли вечерта в популярен клуб в Слънчев бряг, научи първо Lupa.bg.

Явно, за да разсее всякакви съмнения, че не става дума за здравословни проблеми с него, Васил Найденов се обърна към почитателите си чрез специално видео, записано в дома му, видя Lupa.bg. Облечен по домашному с анцунг и по чехли, но пък с ефектна бяла риза на черни шарки, изпълнителят на "Телефонна любов" се обърна към почитателите си, обяснявайки им каква е ситуацията и защо се налага да отложи концерта си на морето за 11 август. Самият той изглеждаше въ форма, усмихнат и в добро настроение.

Естрадната легенда се извини на феновете си за причиненото неудобство, но вярва, че те ще го разберат и ще проявят търпение десетина дни.

Всъщност за трета поредна година Кеца избира Слънчев бряг за своя грандиозен акустичен спектакъл. Цената на билета за вход в клуба е 30 лева, показа проверка на Lupa.bg.

Кризата, породена от коронавируса, се отрази зле на Васил Найденов и на целия музикален бранш като цяло. Само преди месец Кеца бе принуден пак да отложи свое участие, тъй като хора от неговия екип дадоха положителни проби за COVID-19. За щастие пробата на певеца бе отрицателна, но той се постави под карантина и се самоизолира за 14 дни.