Първо в Lupa.bg: Изверг извади нож на баща пред дъщеря му

Крими
15:27 - 20 Май 2019
3542
Първо в Lupa.bg: Изверг извади нож на баща пред дъщеря му

Изверг засече колата на столичанин, но вместо извинение размаха огромен нож, заплаши с клане и страхливо изпили гумите на своя опел в посока кв. „Княжево”. За безумието алармира пред Lupa.bg Огнян Узунов, който изпитал на гърба си агресията на все още анонимния джигит.

„Карах си колата, която още е с варненска регистрация, по бул. „Цар Борис III”. Трябваше да заведа моята 9-годишна дъщеря на занималнята, когато бях засечен от опел „Астра” с рег. № СА 37 72 КВ. Водачът първо започна да ми свири с клаксона, после ме засече. Спирам аз, свалям стъклото и го питам какъв е проблемът. От опела се показа огромен нож и мъжът, който го държеше, се изрепчи: „Ей, селчо, що не си ходиш на село и не караш в платното си”, ядосва се Узунов.

„Побеснях, признавам си. Викам му: „Слез да те пребия, бе”, но оня само вдигна високо ножа и направи жест, сякаш ще ми пререже гърлото. Спрях след първия светофар и го чакам, но простакът даде газ и изчезна в посока кв. „Княжево”, нервен е столичанинът.

По повод агресивния ножар Огнян Узунов публикува пост на стената си във фейсбук със следния текст: „Скъпи приятели, помогнете ми да намеря този пикльо, който си позволи да извади нож в присъствието на 9 -годишната ми дъщеря и да ми се прави на мъж! Искам да му покажа с неговия нож как мога хубаво да го избръсна и подстрижа”, отсече софиянецът.