Първо в Lupa.bg: Изверг убива ежедневно животни! (СНИМКИ)

Луд дъртак трови животинките с антифриз, хората постоянно погребват мъртви хайванчета

Новини
17:00 - 20 Септември 2023
6096
Първо в Lupa.bg: Изверг убива ежедневно животни! (СНИМКИ)

За зверствата няма почивен ден, а тези, които ги извършват, остават безнаказани! Великотърновското селце Плаково буквално се е превърнало в "Гробище за домашни любимци", сякаш да пресъздаде великото произведение на Стивън Кинг.

От няколко години хората в района постоянно намират животински трупове, а също така чуват писъци и вой на хайванчета, които берат душа.

След множество сигнали полицията най-сетне успява да открие злосторника, който се укрива, не допуска униформените в къщата си, а наред с това дори ги заплашва с оръжие!

Извергът е арестуван и прибран в лудница, след това е пуснат на свобода след 14 дни. И кошмарът продължава след заканите му и новата доза злоба срещу хората и животните в Плаково!

Историята, която стартира през 2021 година, продължава и до днес, а хората трябва да живеят с ужаса, писъците и стоновете на клетите животинки.

Преди две години жителите на селцето редовно започват да откриват трупове на мъртви животни, а в къщите отекват писъци на малки котки и кучета.

"Беше ясно, че някой ги трови! Около нас нямаме съседи от никъде, освен един възрастен човек, който живее в близост до нашата къща. Един ден видяхме обява, че къщата му се продава и го потърсихме за повече информация. След кратък разговор с него, той лично сам се похвали как трови животните с антифриз. Че улицата не била създадена да обикалят животни по нея и така нататък. Та ние бяхме погребали над 15 котки и 5-6 кучета. Умряха почти всичките ни животински приятели", разказва за кошмара Теодор Буюклиев.

"Веднага подадохме сигнал до полицията и до прокуратурата. Не след дълго полицията дойде на проверка на съответния човек. Той не пожела да отвори на полицията и ги заплаши с оръжие. На помощ дойде специализиран отряд с качулки, разбиха вратата и прибраха този луд човек. Уведомиха ме, че си е признал всичко, как трови животните и как не смята да спира да го прави", споделя още очевидецът, допълвайки, че злодеят е пуснат на свобода след 14 дни, но готов за още зверства!

Изродът продължава да сее още смърт, за последната една седмица са отровени четири малки котенца! Хората от Плаково продължават да търсят помощ от всички институции, защото не издържат на стреса и не могат да се справят с този "човек".

Снимките, публикувани в групата във Фейсбук: "Бездомни Кучета и Котки търсещи дом, помощ и приемни домове", са все на пострадали от ръката на убиеца!