Първо в Lupa.bg: Джок Полфрийман иска арести заради водата в Перник

Австралийският убиец се разходи до язовир "Студена", прогнозира 80 000 емигранти от страната

Общество
21:30 - 20 Декември 2019
4048
Първо в Lupa.bg: Джок Полфрийман иска арести заради водата в Перник

Австралийският убиец, пуснат предсрочно на свобода, Джок Полфрийман се превърна в своеобразен пенкилер в последно време и се вре във всички възможни общественозначими за страната теми. Последно на прицела му попадна водната криза в Перник, за която той настоя да има незабавни арести. И издаде присъда:

"Заради корупция и неглижиране на проблема, водоизточникът на град "Перинк" изчезна" (запазваме оригиналния правопис на чужденеца в превод от англ. ез. - бел.ред.).

За своите фенове Полфрийман съобщава, че 80 000 души са без вода. "Трябва да има воден режим, но той изобщо не се спазва от държавата и хората не разполагат дори с капка", коментира той, без да уточнява, че пряк отговорник за кризата всъщност е ВиК-Перник. 

Австралиецът си позволява да намеси и демографския проблем на страната във водния на Перник. "Фашистите по телевизията разпространяват лъжи, че България има нужда от повече българчета, за да се справи с демографията, а ето, че виждаме едни потенциални 80 хиляди бежанци от Перник, които ще трябва да си тръгнат от страната заради кражбата на водата им. И разбира се, все още няма нито един арестуван за това", добавя Полфрийман, който гордо позира край яз. "Студена".